home > Over Ons

Over Stammis Verhuur

Stammis Verhuur is al meerdere decennia totaalleverancier op het gebied van verhuur van bouwmachines en gereedschappen en is uitgegroeid tot landelijk verhuurbedrijf. Stammis Verhuur is dealer van diverse merken en levert aan grote bedrijven tot particulieren. Het leveranciersprogramma bestaat dan ook uit vele soorten en uitvoeringen van machines en gereedschappen.

Ons bedrijf is gevestigd aan de Middenweg 571 in Heerhugowaard de Noord, waar wij altijd voor u klaar staan om u van het juiste advies te voorzien en u tevreden te laten vertrekken met uw reeds gehuurde producten voor uw project. Of het nu gaat om een klus van een dag, evenementen of grootschalige projecten met langdurige inzet van machines en gereedschappen. Uiteraard kunnen wij de producten ook bij u op locatie leveren. 

Stammis Verhuur is ook graag uw partner op het gebied van verkoop van bouwmachines en gereedschappen. Het uitgebreide verkoopprogramma komt veelal overeen met het verhuurprogramma. Daarnaast zijn diverse aanverwante artikelen toegevoegd zoals: 

Bent u op zoek naar een artikel die u niet kunt vinden op onze website? Neem vooral contact met ons op!
 
Huren is goedkoper dan u denkt!!

Contact


Adres:
Middenweg 571
1704 BH Heerhugowaard

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 7:30 t/m 17:00 uur.
Zaterdag en zondag gesloten.

Verkoop / Verhuur
Bouwmachines / Gereedschap
24/7 service